Shoppen op zondag in Oostende

Winkelen op zondag: het kan in Oostende. Meer nog: de Oostendse winkelstraten zijn autovrij. Je hoeft dus niet voortdurend op het verkeer te letten of je kinderen in de gaten te houden. Totaal relaxt met de blik op de kleurrijke uitstalramen! Wie durft nu nog te beweren dat shoppen niet ontspannend kan zijn?Shoppen in Oostende
Zeven dagen op zeven kun je de winkels van Oostende in- en uitlopen. Ter afwisseling een wandelingetje over de vernieuwde dijk met zicht op zee en de wind in de haren. Of een ijsje of frisse pint op een terras. Waarom zou je je haasten? Morgen is er weer een dag: een heerlijke dag aan onze Belgische kust.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo


Eventjes rust

De keuze aan winkels loopt van a tot z. Zowel de grote ketens als de meer exclusieve boetieks vind je er naast elkaar. Je kunt jezelf verliezen in het shoppingcenter Feest- en Kultuurpaleis op het Wapenplein of op jacht gaan naar een uniek accessoire in de Adolf Buylstraat of de Christinastraat.  Nog meer places-to-be: de Witte Nonnenstraat, de James Ensorgalerij en de Alfons Pieterslaan. Vraag je niet meer af wat je op zondag zult doen!Boodschappentassen

Geef uw mening

*

  |