Shoppingweekend Oostende #MODEinOOSTENDE

Hou je van shoppen? En de Belgische kust? Dan is het #MODEinOOSTENDE shoppingweekend van Belmodo écht iets voor jou! Noteer zaterdag 23 en 24 augustus alvast in jouw agenda. Het shopping parcours bevat een hele lijst Oostendse hotspots waar je kan shoppen, proeven of logeren. Enkele van de deelnemende winkels zijn Funky Vintage, Eau 23, Brutus + Femme, Fabiaan Van Severen, Delvaux en Tutti Confetti.

mode in oostende

Zaterdag 23 augustus is er een late night shopping avond tot 21u00. Deelnemers krijgen leuke goodies en mooie kortingen. Nog niet moe na al dat winkelen? Vanaf 21u00 is er in het Casino de #MODEinOOSTENDE fashion party. Vrouwelijke top DJ’s Amélie Lens, Beahause en Elisabeth Ouni bezorgen je het feest van je leven! 7 modetalenten tonen er ook voor de eerste keer hun designs aan het grote publiek. Dat wil je toch niet missen?


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

mode in oostende2

Om het maximum uit dit unieke weekend te halen, publiceerde Belmodo een magazine. Zo kan je je optimaal voorbereiden of jouw eigen persoonlijke shopping tour uitstippelen. Interviews met bekende Oostendenaren zoals Murielle Scherre zorgen voor de nodige inspiratie. Naast winkels, vind je er ook alles over interieur, hotels, bars en restaurants.

Meer informatie:
www.belmodo.tv
Een ticket voor de fashion party kost € 10.

Geef uw mening

*

  |