Sunjets-vakanties aan onze Belgische kust

De zomermaanden zijn een periode waar iedereen naar uitkijkt. Even de stress van de dagelijkse werksleur achter je laten en ontspannen tijdens een welverdiende vakantie. Voor sommigen betekent dit reizen naar een verre bestemming maar ook wie het liever wat dichter bij huis houdt kan bij Sunjets erg aantrekkelijke vakanties vinden aan de Belgische kust.

strand

Oostende: de koningin der badsteden

Het is niet eenvoudig om nog een betere locatie uit te kiezen dan Oostende om je vakantie aan zee door te brengen. Oostende wordt terecht de koningin der badsteden genoemd en is gedurende de zomer de locatie voor heel wat evenementen. Zo heb je altijd wat te doen en beleven tijdens je vakantie. Met de vakanties van Sunjets kun je verblijven in een appartement of studio dicht bij de zee. Oostende is een ideale badstad voor wie houdt van shoppen, aan het strand liggen of het prachtige centrum van de stad wil bezoeken. Plaatsen als de Visserskaai, de Venetiaanse gaanderijen of de Mercator zijn fotogenieke plaatjes die het thuisfront ongetwijfeld jaloers zullen maken. Daarnaast vindt je haast iedere week wel een evenement in de stad. Zo is er in het begin van de zomer Oostende voor Anker en vinden er in augustus de Paulusfeesten plaats.

Ontdek hier alle hotels in Oostende.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

Blankenberge: ideaal met kinderen

Een vakantie in Blankenberge betekent een vakantie met heel wat opties. Zo kun je overnachten in een ruime moderne studio, appartement of zelfs luxehotel op de zeedijk. Blankenberge biedt niet alleen heel wat strandmogelijkheden, aangename wandelingen op de zeedijk vol restaurantjes en bars, uitstapmogelijkheden naar het nabijgelegen Brugge maar ook heel wat activiteiten met kinderen. Wie zijn kinderen wil verwennen tijdens de vakantie kan een uitstap plannen naar het Sea Life Center en het serpentarium waar je de rijke fauna van de reptielen- en onderwaterwereld aantreft.

Ontdek hier alle hotels in Blankenberge.

polder

De Haan: een van de meest historische badsteden

Kenners van de Belgische kust zullen het er wellicht over eens zijn. Het centrum van De Haan is waarschijnlijk de mooiste van onze kustlijn. Op heel wat plaatsen is de stad nog steeds zoals toen het werd gesticht tussen de duinen. De vele Belle Époque huizen en Jugendstil villa’s zijn een aangenaam om naar te kijken. Wie zijn vakantie wil doorbrengen in De Haan kan verblijven in een van de vele vakantiehuizen. Niet alleen liggen de duinen vlakbij maar de badstad is ook ideaal voor wie een daguitstap wil maken naar het nabijgelegen Subtropisch zwemparadijs Aquafun.

Ontdek hier alle hotels in De Haan.

zee

De kust: een vakantie voor iedereen

Of je nu houdt van een namiddag lekker zonnen op het strand, genieten van welness of misschien je iets actiever wil bezighouden aan de hand van de vele watersportmogelijkheden of een fietstochtje, de Belgische kust heeft heel wat opties voor je klaar. Van De Panne tot Knokke.

Ontdek de accommodatie van Sunjets aan de Belgische kust.

Geef uw mening

*

  |