Tentoonstelling Stephan Vanfleteren Atlantic Wall Oostende

In 2013 en 2014 maakte Stephan Vanfleteren een reis in opdracht van Raversyde en de Provincie West-Vlaanderen. Zijn doel? Bouwwerken fotograferen die deel uitmaakten van Hitlers Atlantikwall. Zijn reis bracht hem naar Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Nederland, België en Frankrijk. atlanticwall Het resultaat van zijn zoektocht is indrukwekkend. De gebouwen waren enkel functioneel bedoeld, maar de topfotograaf weet toch hun architecturale schoonheid vast te leggen. Op de foto’s is duidelijk te zien hoe de natuur zich meester van de bouwwerken probeert te maken. Maar zij blijven ondanks alles kranig standhouden. Je kan de tentoonstelling nog tot 5 oktober 2014 bezichtigen.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

Adres: Provinciedomein Raversyde, Nieuwpoortsesteenweg 636, 8400 Oostende

Geef uw mening

*

  |