Tentoonstelling ZEESLAG Koksijde

Flanders Fields kent iedereen. Maar heeft u al gehoord van Flanders Waters? Het Nationaal Visserijmuseum en het Koninklijk Legermuseum brengen samen “ZEESLAG: ’14-’18 op zee”. Deze tentoonstelling geeft de relatie tussen de zee, de mens en de oorlog weer. Ze is het resultaat van jarenlang onderzoek. Op deze manier maakt u kennis met de rol die de Belgische Zeelieden tijdens de Grote Oorlog speelden.

navigo

Liefhebbers van de zee zullen verrast zijn door de uitgebreide documentatie. Maar door de speelse opstelling is deze tentoonstelling ook heel toegankelijk voor families met kinderen. Bovendien is deze expo ook interactief. Had u de knipoog naar het gezelschapsspel “Zeeslag” al gemerkt? Wie graag een woordje uitleg krijgt bij zijn bezoek, kan elke zaterdag een gratis rondleiding volgen. Deze start om 16u. “ZEESLAG: ’14-’18 op zee” loopt nog tot en met zondag 16 november 2014.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

Adres:
Navigo
P. Schmitzstraat 5
8670 Oostuinkerke (Koksijde)

Tickets:
6-26 jaar: € 1
Andere: € 5
Gezinsticket: € 10
Groepstarief: € 3

Geef uw mening

*

  |