Evenement Tien om te zien

Het populaire VTM-programma Tien Om Te Zien (TOTZ) komt terug naar Blankenberge! Om 25 jaar vtm te vieren worden de beste Vlaamse zangers en zangeressen uitgenodigd.

Tien om te zien

Artiesten van vroeger en nu worden afgewisseld met acteurs van “Tegen De Sterren Op”. Je zal ongetwijfeld de beste hits herkennen uit 20 jaar TOTZ. Ook presentator Willy Sommers is van de partij. Nathalie Meskens imiteert Anne De Baetzelier en wordt zo zijn co-presentator.

Je kan niet alleen van de live-optredens genieten. Ook de repetities kan je bijwonen. Jouw favoriete artiest ontmoet je dankzij een “meet and greet” in het artiestendorp. Ook kinderen zullen zich amuseren. VtmKZoom bouwt zijn eigen kinderdorp op het Leopold III-plein.

Tien om te zien K3

De festiviteiten vinden plaats op de Zeedijk aan de Vuurtoren.

Het muziekprogramma Tien om Te Zien liep van 1989 tot 2009 op vtm. De beste liedjes werden elk weekend live gebracht op de Zeedijk van Blankenberge. De hitlijst werd samengesteld door de verkoopcijfers van 10 platenwinkels verspreid over Vlaanderen. De beste zanger(es) kreeg op het einde van de zomer de TOTZ-trofee.

Plant u een dagje Blankenberge? Hier zijn alvast enkele andere mogelijkheden:

Geef uw mening

*

  |