Tweede editie festival We Can Dance Zeebrugge

Liefhebbers van de elektronische muziek: opgelet! Houd zaterdag 9 en zondag 10 augustus alvast vrij voor de tweede editie van We Can Dance op het strand van Zeebrugge. Het thema dit jaar is het oude Egypte. Ontdek de boodschap van liefde, vrede en geluk in een prachtig totaalplaatje met schitterende decors, verklede medewerkers en een ongelofelijke sfeer.

we can dance

De 4 verschillende podia hebben elk een eigen muziekstijl: House, Techno, Deep House en Urban. Je ontdekt er een mooie mix van zowel inter- als nationale artiesten. De line-up is ook dit jaar weer veelbelovend. Zaterdag krijg je onder andere optredens te zien van Neon, Mate& Dynky Toys en Nicolas Lefebure. Zondag bezorgen onder andere A.N.D.Y, Bafana en A Cute Above System voor hét feest van deze zomer.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

Voor wie geen nacht zonder muziek kan, is er We Can’t Sleep op de pier van Blankenberge. Wie liever even uitrust voor het feest van zondag, kan gezellig kamperen. Het terrein van We Can Camp ligt op slechts 5 minuten van het festival.

wecandance

Het festival is makkelijk bereikbaar. Met de auto: volg de E40 richting Oostende/Brugge, neem exit 8 Brugge en volg dan verder de E403 richting Brugge. Hierna volg je de N31 richting Zeebrugge. Vanaf daar kan je de bordjes volgen. Met de tram stop je aan de halte Zeebrugge strandwijk. Met de trein stop je aan de halte Zeebrugge strand.

Tickets

  • Zaterdag of zondag: € 33
  • Combiticket zaterdag en zondag: € 58
  • We Can’t Sleep: € 10
  • We Can Camp: € 40

Geef uw mening

*

  |