Umberto Tozzi komt naar Oostende

De Italiaanse zanger en liedjesschrijver komt naar Oostende. Umberto Tozzi verkocht meer dan 32 miljoen platen. U kent hem ongetwijfeld van zijn bekendste hits. “Ti Amo” stond maar liefst 7 maanden op nummer 1 in de Italiaanse hitparde. Andere klassiekers van hem zijn “Gloria” en “Gente di mare”. Met dit laatste lied namen hij en Raf deel aan het Eurosongfestival in Brussel in 1987.

umberto tozzi

En nu kan u zelf een uniek concert van deze wereldster meemaken! Geniet van een uitzonderlijke ambiance. En zing mee uit volle borst met alle hits. Het concert gaat door op 12 oktober 2014 om 20u00 in het Kursaal Oostende. Tickets kosten tussen de €45 en €55.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

Adres:
Kursaal Oostende Monacoplein
8400 Oostende

Meer informatie: www.kursaaloostende.be

Geef uw mening

*

  |