Vakantiehuis voor 5 personen in Adinkerke bij Jetairfly

Heeft u veel kinderen en droomt u al tijden van een ideale vakantie in Vlaanderen? Dan is dit vakantiehuis in Adinkerke ideaal voor u. Voor kinderen is dit ideaal, aangezien het in een kindvriendelijk vakantiepark ligt, genaamd De Panne-Adinkerke. Het vakantiehuis is erg groot, namelijk 85 m². Hij is voorzien van 2 slaapkamers, 1 badkamer en een huisdier is toegestaan. Het strand is ongeveer 3 km verwijderd en de zee 4 km. Dit is kortom ideaal om met de fiets te doen. Bovendien is er een gemeenschappelijk zwembad, waar u heerlijk met de kinderen in kunt dobberen.
Adinkerke5gevel

Veel voorzieningen

Het huis is heel knus ingericht. Zo is de woonruimte voorzien van een gezellige zithoek. Hier zit ook een comfortabele salon in met een open haard. Wat is er gezelliger dan met zijn allen bij de open haard zitten? Het geeft een zeer huiselijke sfeer. Bovendien kunt u na een intense vakantiedag ook genieten van de televisie. Er is een schoolantenne waarmee u veel verschillende zenders kunt bekijken. Ook zijn er allerlei gezelschapsspelletjes in het huis te vinden, dus deze hoeft u niet van huis te nemen. En als u niet weet welke activiteiten u kunt of wilt doen, is er informatiegids. Hierin alle leuke dingen die u in de omgeving kunt doen.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

Wanneer u van koken houdt, is dit huis eveneens ideaal. U vindt er de meest luxueuze voorzieningen van een moderne keuken, waarmee u vrijwel alles kunt koken en bereiden wat u wilt. Op die manier hoeft u niet eens buiten de deur te eten op uw vakantie, wat ook weer geld bespaart! De badkamer is ook volledig gerenoveerd, met een inloopdouche en een thermostatische kraan. Er zijn drie verschillende kamers. Twee kamers hebben een 2-persoonsbed. Een kamer heeft twee 1-persoonsbedden. In de alle slaapkamers zijn donsdekens, waar u heerlijk onder kunt liggen. Wanneer het erg warm is, heeft u geluk. Aangezien de woning voorzien is van airco. Op die manier heeft u het nooit extreem warm. Dit is ook handig om gemakkelijk in slaap te komen. Het is ook mogelijk om een kinderbedje of kinderstoel te regelen, indien u kinderen van zeer jonge leeftijd heeft.

Adinkerke5zwembad

Een prachtige omgeving

De omgeving is ideaal voor kinderen om heerlijk te spelen. Zo is er een voetbalveld en een speeltuin in de buurt van het huisje. Wanneer ze dit wel even gezien hebben, is er nog een andere leuke mogelijkheid. Binnen 1,5 km is er namelijk een geweldig attractiepark genaamd Plopsaland. Hier zit ook een zwembad bij met allerlei verschillende activiteiten. Dit is ideaal voor grote en kleine kinderen. Binnen 1,5 km van het huisje zijn er verschillende supermarkten te vinden. Ideaal om even met de fiets heen te gaan. Of lopend als u van een goede wandeling houdt. Ook zijn er daar restaurants, bakkers en bussen. Als u van wandelen houdt is er in de buurt ook een natuurgebied.

Adinkerke5zithoek

Meer vakantiehuizen van Jetairfly aan de Belgische kust

Geef uw mening

*

  |