Verblijfsarrangementen in Bergen aan Zee

Soms heb je gewoon even behoefte om er tussen uit te zijn. Een weekendje in Bergen aan Zee is daar bij uitstek geschikt voor. In een prachtige omgeving, direct aan de Noordzee, kom je helemaal tot rust. Waai lekker uit op het strand of geniet van het comfort in je hotel. Ook in de omgeving is er meer dan genoeg te zien en te beleven!

© Wikipedia.org

Alles wat je wenst!
Deze prachtige kustplaats in de provincie Noord-Holland in Nederland heeft eigenlijk alles waar je naar op zoek bent voor een ontspannende vakantie. Vanuit de stad ben je namelijk binnen enkele stappen al op een ruim en mooi Noordzeestrand. Hier kun je in de zomer heerlijk zonnen en zwemmen. In andere jaargetijden is het strand perfect om wandelingen te maken en uit te waaien. Dat is ontzettend fijn als je je hoofd eens helemaal leeg wil maken. Niet ver van de kustplaats vandaan ligt een prachtig Duinreservaat. Een uniek en afwisselend duinlandschap met heuvels en valleien vanwaar je uitzicht hebt op de typische Hollandse bollenvelden. Dit landschap is bij uitstek geschikt voor lange wandelingen. Ook als je van fietsen houdt, is een vakantie in Noord-Holland een aanrader. Je vindt in de directe omgeving talloze fietsroutes waarbij jij zelf de afstand kunt kiezen. Ook kun je kiezen uit een route door de natuur of juist richting een mooie en bijzondere stad waar je dan direct alle bezienswaardigheden kunt gaan bekijken!


Aanbieding: 3-daags Victoria arrangement v.a. € 115 p.p.
Promo
Een 4-daags arrangement boek je al v.a. € 125 p.p.!
Promo
Verblijf in het comfortabele 3-sterren hotel Meyer
Promo

Bezienswaardigheden
Wanneer je een weekend of langer in Bergen aan Zee verblijft en meer wil zien dan alleen het strand en de Noordzee is er al in de directe omgeving van alles te zien. Wat dacht je bijvoorbeeld van de stad Alkmaar, die bekend staat om zijn overheerlijke kaas? Het is ook nog eens een ontzettend historische stad met vele gebouwen die elk een uniek en bijzonder verhaal hebben. Natuurlijk is een bezoek aan Alkmaar niet compleet zonder dat je de wereldberoemde kaasmarkt hebt bezocht. Houd je meer van dieren en natuur? Bezoek dan zeker de verschillende natuurgebieden in de omgeving of ga in de kustplaats zelf naar het Zeeaquarium. Hier kom je alles te weten over de wonderlijke onderwaterwereld. Er zwemmen hier meer dan 300 verschillende vissoorten rond en ook nog eens vele mooi schelpen. Bewonder de in de piranhavijver één van de meest agressieve vissoorten ter wereld of kijk je ogen uit bij het Roggenrif. Als je een kunstliefhebber bent is het nabij gelegen Museum Kranenburgh een aanrader.

Verblijf in Bergen aan Zee
Als je hier op vakantie gaat, is het natuurlijk belangrijk om een goede verblijfplaats te hebben. Bij aanbieders zoals Voordeeluitjes zijn verschillende accommodaties te vinden. Je vindt hier hotelaanbiedingen en het is ook mogelijk om een last minute te boeken. Er zijn bijvoorbeeld twee hotels beschikbaar die direct aan de boulevard van het kustplaatsje liggen. Kies zelf het luxe niveau en je kamer. Bij Voordeeluitjes is er namelijk voor elk wat wils!


Aanbieding: 3-daags Victoria arrangement v.a. € 115 p.p.
Promo
Een 4-daags arrangement boek je al v.a. € 125 p.p.!
Promo
Verblijf in het comfortabele 3-sterren hotel Meyer
Promo

Geef uw mening

*

  |