Vervoer

vervoer

Een dagje of weekend naar zee? Super! Alleen: hoe kan u er zo vlot mogelijk geraken? Voor meer informatie over de verschillende vervoersmiddelen richting kust, kan u op Kustonline.be rekenen.

 

Auto

De auto is het vervoersmiddel bij uitstek voor wie naar de zee reist. Ook voor verplaatsingen op deze vakantiebestemming zelf, heeft de wagen zijn nut al bewezen.

 

Boot

Wie de kust graag eens van de andere kant wil verkennen, vindt een boottocht misschien wel ideaal. Dat dit een unieke belevenis is, staat vast.

 

Fietsverhuur

De fiets is een ideaal vervoermiddel om de kuststeden te verkennen. Kies uw eigen tempo, geniet van de natuur en de zon. U kan goedkoop fietsen huren aan de kust.

 

Kusttram

Wie comfortabel en snel zijn daguitstap aan zee wil bereiken, kan steeds gebruik maken van de kusttram. Zo vermijdt u files en hoeft u geen parkeerplaats te zoeken.

 

Trein

Een goed en ecologisch alternatief voor de auto is reizen met de trein. Vlakbij de stations van de belangrijkste kuststeden vindt u mooie hotels en tal van bezienswaardigheden.

 

Vliegtuig

De luchthaven van Oostende is de grootste aan de Belgische kust. U kan er terecht voor internationale vluchten naar onder andere Egypte en Italië.

  |