Vliegtuig

De grootste luchthaven aan de kust is deze van Oostende. De officiële naam van de luchthaven is “internationale Luchthaven Oostende-Brugge” en ze ligt op 6 km van Oostende. Dagelijks vertrekken vliegtuigen richting mooie en zonnige bestemmingen. U kan er ook terecht voor pleziervluchten over de zee of het hinterland. Wie honger heeft, kan genieten van heerlijke maaltijden in één van de restaurants: Belair of Charles Lindbergh.

Bestemmingen
U kan hier terecht voor een uitgebreid aanbod van bestemmingen. Er zijn vluchten naar Spanje (Alicante, Mallorca, Tenerife, Gran Canaria en Malaga), Turkije (Antalya, Bodrum en Izmir) en Tunesië (Enfidha (Monastir) en Djerba). Ook voor een reis naar de Griekse eilanden Rhodos, Kreta en Kos kan u rekenen op deze luchthaven.

Bereikbaarheid
De luchthaven is vlot bereikbaar. Met de auto kan u ongeacht van uw vertrekplaats steeds de richting Oostende nemen. Ook met het openbaar vervoer raakt u op uw bestemming. Als u de trein naar station Oostende neemt, heeft u daar elke 10 minuten een busverbinding.

Aanwezige luchtvaartmaatschappijen
De bekende luchtvaartmaatschappijen Jetairfly en Thomas Cook Airlines zijn aanwezig.

Contact:

  • Adres: Nieuwpoortsesteenweg 889, B- 8400 Oostende
  • Telefoon: +32 (0)59 551 211
  |