Voordeeluitjes in Noordwijk

Heeft u een weekendje Noordwijk op de planning staan? Kijk dan eens naar het aanbod op de site van Voordeeluitjes! Op deze website kiest u eenvoudig een betaalbaar arrangement dat kan bestaan uit één of meerdere overnachtingen met ontbijt en eventueel diner. Ieder arrangement is uniek, behalve dat ze allemaal voordelig zijn! Dankzij de korting die Voordeeluitjes voor de arrangementen aanbiedt, betaalt u slechts een fractie van de standaard prijs!

© Pixabay.com

Bollenstreek
Noordwijk is een Nederlandse badplaats die precies in de bollenstreek ligt. Deze streek is kenmerkend voor het Nederlandse landschap en bestaat uit kleurrijke velden waar u blootgesteld wordt aan honderden bloemensoorten zoals narcissen, tulpen en krokussen. De bloemen zorgen voor een fantastisch, vrolijk aangezicht en een heerlijke bloemengeur. De kans dat u een ouderwetse Hollandse windmolen tegenkomt, is bovendien ook erg groot. Een echte aanrader is het om een fiets te huren, zodat u zo veel mogelijk van de bollenstreek kunt zien. Tijdens uw fietstochtje komt u ongetwijfeld andere (voormalige) vissersdorpen tegen waar u tijdelijk kunt pauzeren om iets te eten of te drinken.

Strand en duinen
Vlak bij de badplaats ligt Noordwijk aan Zee. Zoals de naam al suggereert, kunt u hier terecht voor een prachtig dagje strand, ook op een zonnige herfstdag. Als u van wandelen houdt, is dit strand perfect, want het zandstrand is wel 13 kilometer lang! Tijdens een wandeling langs de Noordzee passeert u de vuurtoren, watersporters en ’s zomers natuurlijk een boel ligbedden. Een route door de duinen is ook een zeer goede optie als u op wandel wilt gaan!


Arrangement aan het strand in 4-sterren hotel Golden Tulip Noordwijk Beach v.a. € 59 p.p.
Promo
4-daags ‘Genieten aan de kust’ arrangement in het 4-sterren Beach hotel v.a.€ 239 p.p.
Promo
Een ontspannen arrangement in Noordwijk v.a. € 89 p.p. voor 3 dagen in hotel Astoria
Promo

Keukenhof
Wie geen genoeg kan krijgen van de bloemrijke omgeving, moet echt een bezoekje brengen aan de Keukenhof. In dit lentepark staan miljoenen bloembollen in bloei die zorgen voor 32 unieke hectare bloemen. Daarnaast worden er bloemenshows gegeven, kunt u zelf bloemeninspiratie opdoen en diverse kunstwerken bewonderen. Speciaal voor de jonge bezoekers is er een kinderboerderij, speeltuin en mogelijkheid om een speurtocht te ondernemen!

Verblijf
De meeste verblijfplaatsen bevinden zich aan de kust. Dit is een perfecte locatie, omdat u bij het openschuiven van de gordijnen direct uitkijkt over de Noordzee en het strand. Bovendien beschikken bijna alle verblijfplaatsen over wellness- en zwembadfaciliteiten waardoor u ook in uw verblijfplaats volledig tot rust komt.

Hotel Astoria is één van de hotels dat gelegen is aan Zee. Daarbij kunt u er uitgebreid ontbijten, dineren en zwemmen. Het Golden Tulip ligt aan de boulevard van de badplaats en biedt veel mogelijkheden om te ontspannen. Er is namelijk een relaxruimte met niet alleen een binnenzwembad, maar ook een sauna en stoomcabine. Iets verder van het strand af ligt het Fletcher Badhotel, dat ook een uitstekende plek is voor toeristen en reizigers. Zijn klassieke interieur maakt de nostalgie in u los. Tot slot het Beach Hotel, een luxe verblijfplaats waar u verschillende culinaire hoogstandjes en een uitmuntende spa mag verwachten!


Arrangement aan het strand in 4-sterren hotel Golden Tulip Noordwijk Beach v.a. € 59 p.p.
Promo
4-daags ‘Genieten aan de kust’ arrangement in het 4-sterren Beach hotel v.a.€ 239 p.p.
Promo
Een ontspannen arrangement in Noordwijk v.a. € 89 p.p. voor 3 dagen in hotel Astoria
Promo

Geef uw mening

*

  |