Voordelig de zon en het strand opzoeken

Een huisje aan zee is voor veel mensen de ultieme droom. Het idee om ‘s ochtends te ontwaken en slechts enkele meters verwijderd te zijn van de kust lijkt wel de meest ontspannende vakantie ooit te zijn. Binnen de kortste keren lig je op het strand te genieten van de zon, neem je een frisse duik in het water of maak je een lange wandeling in de stevige wind. Of je het nu dicht bij huis wilt zoeken, of juist wat verder weg wilt voor je vakantie: Voordeeluitjes biedt verschillende aanbiedingen aan waarmee je deze droom zo voordelig mogelijk waar kunt maken.

© Voordeeluitjes.nl

Het zonnige zuiden
De meest populaire strandvakanties vinden nog altijd plaats in de zuidelijke Europese landen, waar het strand altijd warm is en de zon het grootste deel van de tijd heerlijk schijnt. Voordeeluitjes biedt reizen aan naar verschillende zuidelijke landen waar je in een luxe accommodatie aan de kust kunt verblijven. Neem bijvoorbeeld het hotel Villaggio Mare Si, in het prachtige Toscane. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk, ieder met een eigen verblijfsduur. Wanneer je boekt weet je precies wat je kunt verwachten: een prachtig hotel aan de Italiaanse kust, en toegang tot alle luxe faciliteiten die je je maar kunt wensen. Dit is de ultieme manier om een strandvakantie door te brengen: direct aan de zee, in een appartement dat de sfeervolle Italiaanse uitstraling heeft die je zonvakantie helemaal perfect maakt.


Een 8-daags Toscane arrangement vanaf € 289 p.p.p.acc.
Promo
4-daags arrangement in Zeeland vanaf € 222 per acc.
Promo
Een 4-daags weekend in De Haan vanaf € 148,50 p.p.p.acc.
Promo

Toch liever dichter bij huis?
Om te genieten van het strand hoef je geen uren in de auto of het vliegtuig te zitten. De Belgische en Nederlandse kust hebben namelijk ook meer dan genoeg te bieden voor iedereen die van het water en het strand wil genieten. Er zijn verschillende arrangementen te vinden voor grote badplaatsen in de buurt: van De Haan tot Renesse. Deze noordelijke badplaatsen staan misschien niet bekend om de warme zon en Mediterraanse sfeer, maar zijn wel geliefd bij natuurliefhebbers en iedereen die lekker wil uitwaaien op het strand. Huisjes aan deze kust bevinden zich meestal op afgelegen plekken, en zijn daarom ideaal voor iedereen die even de rust op wil zoeken tijdens een vakantie. Lange wandelingen over het strand en de sfeer van de kleine kustplaatsjes blijven namelijk populair.

Een voordelig arrangement boeken
Een strandvakantie hoeft niet onbetaalbaar te zijn. Met de verschillende arrangementen van Voordeeluitjes kan iedereen een betaalbare vakantie boeken, en de droom van een vakantie in een huisje aan zee waarmaken. Of je nu liever de warme zomerzon wilt voelen in het zuiden van Europa, of toch liever voor de robuuste kust van België en Nederland kiest: al deze vakanties zijn te boeken met hoge kortingen. De arrangementen hebben een goedkoopste prijs garantie, dus je bent er van verzekerd dat je zo voordelig mogelijk op reis kunt. Boeken is eenvoudig en snel, en je weet meteen wat je te wachten staat tijdens je paar dagen weg aan de kust.


Een 8-daags Toscane arrangement vanaf € 289 p.p.p.acc.
Promo
4-daags arrangement in Zeeland vanaf € 222 per acc.
Promo
Een 4-daags weekend in De Haan vanaf € 148,50 p.p.p.acc.
Promo

Geef uw mening

*

  |