Wat heb je nodig voor een geslaagde camping trip?

© pixabay.com

Veel mensen trekken er jaarlijks opuit met de caravan of camper om richting een mooie campingplaats te reizen. Heerlijk om in de natuur te vertoeven. Er zijn wel een aantal benodigdheden om het verblijf wat comfortabeler te maken en houden.

Wat heb je nodig?

Sommige mensen kunnen makkelijk overleven met heel weinig spullen, maar als je een comfortabele vakantie wil, zijn camping accessoires erg handig. Zo wil je wel wat sanitaire voorzieningen binnen handbereik hebben en genoeg opbergruimte om alles mee te nemen. Een aantal factoren die het makkelijker maken om het plezier op de camping te behouden zijn:

– Een portable toilet

Sommige campings hebben weinig tot geen sanitaire voorzieningen. Je kunt er dan voor kiezen om een zogenoemd “portable” toilet mee te nemen. Dit is een klein toilet dat je kunt legen wanneer nodig. Dit is vooral fijn voor mensen die niet in de natuur of op een openbaar toilet willen. Het is compact en dus makkelijk mee te nemen.

– Inklapbare meubels

Om wat ruimte over te houden zijn inklapbare meubels erg handig. Deze zijn binnen een paar handelingen in -en uitgeklapt. Het is wel zo fijn om lekker buiten de tent, camper of caravan te kunnen zitten op vakantie.

– Licht -en stroomvoorziening

Zaklampen of een knijpkat zijn goede oplossingen om voor licht te zorgen. Het is op een kampeerplek vaak pikkedonker zonder licht en dit kan vervelend zijn. Er kan eventueel ook voor stroom gezorgd worden. Bij de meeste plekken zijn en kastjes voor stroom. Hiervoor heb je wel een CEE stekker nodig met een kabel van rond de 20 meter. Hoe leuk is het om in de tent, camper of caravan nog even te genieten van een filmpje of muziek?

– Gezelschap

Het is het gezelligst om er met een gezelschap opuit te gaan, zodat je activiteiten samen kunt ondernemen, samen kunt eten en drinken en spelletjes kunt spelen. Alleen is ook maar alleen. Je kunt eventueel ook de huisdieren meenemen.

– Koelruimte

Ook is het fijn om drinken en eten koel te kunnen bewaren. Tijdens de kampeervakantie is het vaak warm en wil je wat verfrissing. Koele drankjes kunnen dan uitkomst bieden.

– Kleine dingen

Zo zijn er nog een heleboel dingen die je mee kunt nemen, afhankelijk van hoeveel ruimte je hebt. Denk aan een gourmetstel, muggenspray, zonnebrand, zwemkleding en verschillende soorten kleding in verband met eventueel wisselende weersomstandigheden. Het is maar net wat je nodig denkt te hebben. Zolang de primaire behoeften als eten, drinken en onderdak maar voorzien zijn.

Als je al deze genoemde zaken meeneemt, kan het niet mislopen. Geniet van de kampeertrip!

 

Geef uw mening

*

  |