Weerbericht Belgische kust komende week

De komende dagen blijft het aan de kust overwegend droog. Het is vrij bewolkt maar er zijn geregeld opklaringen. De temperaturen blijven vrij zacht voor de tijd van het jaar. In de meeste kuststeden ligt de minimumtemperatuur rond 3° en de maximum rond 12°. Dinsdag is er het meest kans op regen.

weerbericht kust

Zaterdag 29/11/2014
Overdag blijft het overwegend droog. Bewolking wordt afgewisseld met zonnige periodes. De wind waait zwak tot matig en komt vooral uit oostelijke richting.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

Zondag 30/11/2014
’s Morgens is het opletten voor mist die plaatselijk kan aanvriezen. In de voormiddag is het overwegend droog met opklaringen. ’s Namiddags neemt de bewolking toe en stijgt de kans op een regenbui. Zwakke tot matige wind uit noordwest.

Maandag 1/12/2014
Maandag wordt een rustige dag. Er is vrij veel bewolking. Deze wordt afgewisseld met opklaringen.

Dinsdag 2/12/2014
Een zware storing trekt door België. We krijgen te maken met meer wolken en een verhoogde kans op lichte neerslag. Deze varieert per kuststad. In Knokke en Blankenberge spreekt van 55% kans op regen. In Knokke loopt dit op tot 60%. Middelkerke en Oostende krijgen prognoses rond 35%.

Woensdag 3/11/2014 t.e.m. vrijdag 5/12/2014
De rest van de week blijft het droog met opklaringen dankzij een hogedrukgebied.

Reacties

  1. Rebecca De Vos zegt:

    Was vandaag aan zee,mooie foto op site!(gelukkig geen mistige,heb genoeg mist gezien ;))

  2. W.Geboers zegt:

    De belgische kust is wel de minst mooie van West-Europa.Ik heb lang verbleven in nieuwpoort – bad .De ganse kust is grijs bezaaid met beton zonder enig groen.Geef mij maar Deauville in Normandie

Geef uw mening

*

  |