Winterse wandeltocht in Blankenberge

Zondag 23 november 2014 kan u genieten van een stevige wandeltocht door Blankenberge en omstreken. Vertrekken kan tussen 8u00 en 15u00 in de belangrijkste winkelstraat van de stad.

Deze stadswandeling brengt u langs een zorgvuldig uitgekozen parcours. Zo komt u langs belle-époque huizen en de jachthaven. Maar natuurlijk mogen ook het strand en duinen niet ontbreken. Storm, sneeuw, een bijtende wind? Warm u op bij een gratis glaasje glühwijn.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

blankenberge

U krijgt de keuze uit drie wandelroutes. Die van 8 en 12 kilometer brengen u door het mooie Blankenberge en zijn dichte omgeving. Ontdek deze mooie stad terwijl zij een herfstkleedje draagt. Het parcours van 21 kilometer voert u naar Wenduine. U keert terug naar het vertrekpunt langs de binnenstad.

Vertrek: Zaal Forum, Kerkstraat 66, Blankenberge

Meer informatie kan u hier vinden.
Veel wandelplezier!

Geef uw mening

*

  |