Zeebrugge: de ideale bestemming voor een familievakantie

Zeebrugge is één van de grootste havensteden van België en biedt heel wat mogelijkheden om met de familie of het gezin een heerlijke vakantie aan de Belgische kust te beleven. Waarom zou je immers het vliegtuig nemen naar een exotische locatie enkele duizenden kilometers verder als ook onze eigen kust nog heel wat te bieden heeft? Ontdek het Brugge aan zee en laat je overtuigen!

© Holidaysuites.be

Het verblijf

Een leuke en geslaagde vakantie begint natuurlijk met een goed en comfortabel verblijf. Om dat te verzekeren kan je bij Holiday Suites terecht. Holiday Suites heeft talrijke leuke appartementen voor elk budget op slechts een steenworp afstand van het strand. Bovendien kan je nog wat extra besparen door te kiezen voor één van de leuke arrangementen. Een dagje Plopsa De Panne combineren met jouw verblijf in Zeebrugge: waarom zou je het niet doen? Er zijn appartementen tot zes personen die stuk voor stuk goed voorzien zijn. Zo geniet je van draadloos internet, is er een eigen keuken, een televisie en een openbaar zwembad. Bovendien is het ook zo dat je zelfs jouw trouwe viervoeter niet thuis moet laten. Huisdieren zijn toegestaan!


Laat jezelf verrassen door de veelzijdigheid en exotiek van deze dichtbij-bestemmingen.
Promo
Beleef je dichtbijvakantie vanuit een piekfijn verblijf van Holiday Suites. Bekijk het aanbod.
Promo
Stijlvol uitwaaien aan de Belgische of Noord-Franse kust of comfortabel genieten in Limburg.
Promo

Zeebrugge ontdekken

Maar wat valt er dan zo allemaal te doen in Zeebrugge? In de eerste plaats blijft het vanzelfsprekend een echte kustgemeente en dat betekent dat lekker luieren aan het strand één van de belangrijkste bezigheden in Zeebrugge is. Zoek je toch naar net iets meer om te doen? Dan zit je in het Brugge aan de zee goed. Om slechts een kleine greep uit de mogelijkheden te geven:

© Holidaysuites.be

Seafront Zeebrugge

Seafront is een maritiem themapark dat gelegen is in de oude Zeebrugse vismijn. Hier ontdek je de geheimen van de zee en scheep je in voor een spannende missie in de echte Russische duikboot. Leuk voor zowel kinderen als volwassenen. Niet alleen leer je heel wat bij over hoe het leven op zee echt is, maar bovendien is het in een sfeervol jasje gegoten. Een echte aanrader!


Laat jezelf verrassen door de veelzijdigheid en exotiek van deze dichtbij-bestemmingen.
Promo
Beleef je dichtbijvakantie vanuit een piekfijn verblijf van Holiday Suites. Bekijk het aanbod.
Promo
Stijlvol uitwaaien aan de Belgische of Noord-Franse kust of comfortabel genieten in Limburg.
Promo

De jachthaven van Zeebrugge

De haven van Zeebrugge is één van de indrukwekkendste van de regio en het is hier dat je heel wat van de beste culinaire mogelijkheden terug kunt vinden. Lekker eten in de romantische setting van de jachthaven is dan ook één van de belangrijkste troefkaarten van de stad. En dat het romantisch kan worden bij een gezellige avondwandeling langs het water, dat is een feit!

De havenrondvaarten

Wil je jouw partner echt verrassen met een romantisch uitje? Dan ben je toch zo goed als verplicht om te kiezen voor een echte havenrondvaart. Op deze grote boot bezoek je het eerste Belgische windmolenpark op de zee en leer je heel wat bij over de kustvaart. Een ervaring die, net als Seafront, ontzettend leerrijk maar ook gewoon leuk om te doen is.

© Holidaysuites.be

Zeebrugge is aan het eind van de dag een schitterende stad om wat tijd in kwijt te geraken. Er is plezier voor het hele gezin te beleven en je bent hoe dan ook op enkele dagen tijd nog niet uitgekeken op deze bruisende stad. Een echte aanrader.

Geef uw mening

*

  |