Zo maak je een romantisch weekendje aan de kust extra spannend

Verre vakantiebestemmingen zijn niet voor iedereen weggelegd. Maar wanneer we vakantie even terugbrengen tot de essentie, beseffen we al snel dat de locatie er eigenlijk niet zo heel veel toe doet. Vakantie is bedoeld om uit te kunnen rusten, nieuwe indrukken te kunnen opdoen en de spreekwoordelijke accu weer goed te kunnen opladen. Bovendien biedt een vakantie de gelegenheid om eindelijk weer eens wat kwaliteitstijd met elkaar te kunnen doorbrengen. Met iets simpels als een weekendje aan de kust creëer je daartoe voor jezelf alle mogelijkheden.
 

© unsplash.com

Maak tijd voor elkaar


Wanneer je in een relatie bent, is het belangrijk om voldoende tijd en aandacht voor elkaar te maken. Doe je dat niet, dan loop je het risico dat de emotionele band minder sterk wordt. Er zijn voorbeelden te over van stellen die na verloop van tijd tot de conclusie komen dat ze in feite meer als broer en zus zijn gaan leven dan als geliefden. Dit voorkom je door er geregeld even samen op uit te trekken. Blokkeer bijvoorbeeld een paar keer per jaar een heel weekend in beider agenda’s en zorg ervoor dat niets nog tussen jullie in komt te staan.
 

Laat de liefde hoogtij vieren


Doordat je even uit je dagelijks ritme stapt, kom je goed tot rust en kun je alle aandacht volledig op elkaar richten. Dat is een mooie basis om het liefdesvuur weer eens flink aan te wakkeren. In ons jachtige leven maken we vaak onvoldoende tijd voor intimiteiten en zo’n weekendje aan de kust is een prima gelegenheid om die schade eens flink in te halen. Schroom ook niet om daarbij wat te experimenteren. Neem bijvoorbeeld wat seksspeeltjes mee voor wat extra plezier in de slaapkamer. Voor de man kan dat een vibrerende cockring zijn, voor de vrouw een clitorisvibrator. Beide speeltjes kun je overigens ook solo gebruiken, maar in elkaars gezelschap werkt het zeker lustopwekkend.
 

Maak het spannend


Probeer elkaar zo nu en dan te verrassen met iets onverwachts. Spreek bijvoorbeeld af dat je wat geheime opdrachten op papier zet en laat de ander blind een papiertje trekken, om vervolgens die opdracht uit te voeren. Het verrassingselement zorgt voor extra spanning en waarschijnlijk vliegen de vonken er vervolgens vanaf. Of houd tot het laatste moment geheim welke seksspeeltjes je meeneemt. Wat een verrassing, als er opeens een luchtdrukvibrator uit de koffer komt! Geniet van het weekend!

Geef uw mening

*

  |