Daguitstap Vlindertuin Knokke

In de Vlindertuin, amper een boogscheut van Het Zwin, fladderen honderden vlinders vrij rond door een exotisch landschap.

vlindertuin Knokke

Vlinders zijn fascinerende wezens. Dansend door de lucht met hun bonte vleugels, spreken ze tot de verbeelding van iedereen. Eitjes, rupsen, poppen of vlinders: hier kan je het hele verloop van het magische vlinderleven volgen. Je raakt niet uitgekeken op de fantastische vormen en kleuren en de prachtige planten. Vlinders van over heel de wereld leven hier in hun natuurlijke omgeving.

Verse vis? Verse last minutes!

zee

Trakteer jezelf op een stralende strandvakantie aan een van de Europese kusten of op een exotische, overzeese bestemming. Verzeker je van de allerlaagste prijs!

Bekijk de last minutes

vlindertuin knokke foto

In deze prachtige vlindertuin vindt u maar liefst 350 tropische vlinders. Ontdek de 35 verschillende soorten. Herkent u de uilenvlinder, passiebloemvlinder, witjes, schoenlappers en monarchen? Ze komen van over de hele wereld. Een heleboel continenten zijn hier vertegenwoordigd: Afrika, Azië, Midden- en Zuid-Amerika en nog veel meer!

vlinders knokke

Tijdens uw bezoek aan de vlindertuin kan u ook een mooie wandeling maken door het tropisch oerwoud. U ontdekt er een heleboel prachtige tropische planten. Trek ongeveer 45 minuten uit voor uw bezoek aan deze mooie attractie.

OPGELET: Op 3 oktober 2010 werd deze educatieve vlindertuin gesloten omdat ze niet langer rendabel was.

Plant u een dagje Knokke? Hier zijn alvast enkele andere mogelijkheden:

 

Geef uw mening

*

  |